Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου 2009

O.E.X.-Λίγα Λόγια Για Εμάς...

Οργάνωση Εθνικιστών Χαϊδαρίου-Λίγα λόγια για εμάς


Κατ’ αρχάς θα θέλαμε να σας επισημάνουμε ότι το blog αυτό δεν σχετίζεται με την νεοσύστατη οργάνωση μας, αλλά μας παρέχει τον ιστοχώρο του ώστε να μπορούμε μαζί σας να μοιραστούμε απόψεις και ιδέες.

Πάμε στα καθ’ ημάς. Η Οργάνωση εθνικιστών Χαϊδαρίου (ΟΕΧ) είναι μία ανεξάρτητη πολιτική κίνηση Ελλήνων εθνικιστών που δραστηριοποιείται στην ευρύτερη περιοχή του Χαϊδαρίου, και σκοπός της είναι η διάδοση των εθνικών ιδεών στον απλό κόσμο. Αυτό δεν σημαίνει ότι ως ανεξάρτητη οργάνωση που είμαστε δε πρέπει να μην στηρίζουμε κάποιον πολιτικό φορέα. Το αντίθετο μάλιστα ! Στηρίζουμε κάθε προσπάθεια που σχετίζεται με τον πολιτικό χώρο στον οποίο ανήκουμε και αποβλέπουμε και γιατί όχι της προσπάθειας αυτής κάποια στιγμή να μας εκπροσωπήσει στο Ελληνικό κοινοβούλιο, γιατί για εμάς άμα κάποιος θέλει να λέγεται εθνικιστής πρέπει να τον νοιάζει το γενικό συμφέρον της πατρίδας μας και πάνω από όλα η ενότητα των εθνικιστών για να επιτευχθεί αυτός ο σκοπός.

Με την σειρά μας θα θέλαμε ευχηθούμε στον blogger καλή τύχη με την νέα του προσπάθεια και να το ευχαριστήσουμε για το βήμα λόγου που μας παρέχει, από το ιστολόγιό του «Απολλώνιοι Μαχητές».

ΟΕΧΙΤΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου