Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου 2009

10 "ΓΙΑΤΙ" προς αναρχικούς και "αντιεξουσιαστές"...



Τα "γιατί" θα μπορούσαν να είναι εκατοντάδες αλλά δε θέλουμε να τα κουράσουμε τα παιδιά...Ας απαντήσουν πρώτα σε αυτά (αν και δεν πιστεύουμε πως θα το κάνουν ποτέ...).


1.Γιατί πάντοτε όταν συλλαμβάνονται ή προσαγάγωνται κάποιοι από εσάς,μετά από ελάχιστο χρόνο και μετά από συνοπτικές διαδικασίες είναι ελεύθεροι,ακόμη κι αν αποδεδειγμένα συμμετείχαν σε επεισόδια ?



2.Γιατί δηλώνετε ότι είστε εναντίον του κράτους,από τη στιγμή που το ίδιο το κράτος προσφέρει ρεύμα και νερό στις αποδεδειγμένα παράνομες καταλήψεις σας ?



3.Γιατί ενώ δηλώνετε εναντίον της παγκοσμοιοποίησης,στην πράξη είστε οι πρώτοι που την υποστηρίζετε ("κάτω τα σύνορα,τα έθνη,οι πατρίδες","ελεύθερη λαθρομετανάστευση" κτλ.) ?



4.Γιατί ενώ τα site σας ρουφιανεύουν παράνομα κόσμο και κοσμάκη,το κράτος και οι μπάτσοι που τόσο μισείτε,δεν σας εμποδίζουν στο έργο σας ?



5.Γιατί ενώ λέτε ότι είστε εναντίον της Νέας Τάξης Πραγμάτων (New World Order),βασικός σας χρηματοδότης είναι ο ο αρχισιωνιστής Σόρος ?



6.Γιατί υβρίζετε και καίτε την ελληνική σημαία,τη στιγμή που εκατομμύρια άνθρωποι,ανάμεσά τους χιλιάδες παιδιά και νέοι της ηλικίας σας,έχουν αγωνιστεί και θυσιαστεί γι' αυτήν ?



7.Γιατί όταν δείτε έναν νέο να φορά την ελληνική σημαία επιτίθεστε εναντίον του,ενώ αν δείτε κάποιον να φορά αλβανική σημαία,όχι μόνο δεν αντιδράτε,αλλά το επιδοκιμάζετε κιόλας ?



8.Γιατί κόπτεστε τόσο πολύ για τα δικαιώματα των μεταναστών,και δεκάρα δεν δίνετε για τα δικαιώματα των Ελλήνων,που καταπατούνται καθημερινά ?



9.Γιατί όταν τα σπάτε την πληρώνει το μαγαζί του κάθε κακομοίρη και όχι οι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ υπεύθυνοι για τα καθημερινά μας προβλήματα (ακρίβεια,ανεργία κτλ.) ?



10.Γιατί εν τέλει όταν είστε οι θύτες κάποιας επίθεσης φουσκώνετε σαν τα παγώνια απο περηφάνια,ενώ όταν είστε τα "θύματα" διαμαρτύρεστε και σκούζετε σαν μυξιάρικα κοριτσόπουλα ?



ΟΤΑΝ ΞΕΚΙΝΑΤΕ ΕΝΑΝ ΠΟΛΕΜΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΔΕΧΤΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΣΑΣ ΑΠΩΛΕΙΕΣ !



Αν κάποιοι από εσάς έχουν τα κότσια,ας απαντήσουν...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου