Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου 2009

ΚΚΕ : ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ....




Για να μην παρεξηγηθούμε,οφείλουμε αρχικά να τονίσουμε πως δεν υποστηρίζουμε ούτε τον Βελουχιώτη,ο οποίος αναίρεσε από μόνος του στην πράξη του αυτά που έγραψε στο παρακάτω κείμενο,αιματοκυλίζοντας τον ελληνικό λαό,ούτε φυσικά τον ΕΛΑΣ.Το πρώτο κείμενο είναι παρμένο από την Πολιτική του Διαθήκη και είναι απάντηση προς τους πάσης φύσεως αριστεριστές που αμφισβητούν την φυλετική συνέχεια και τον ηρωισμό των Ελλήνων.Το δεύτερο είναι από τον "ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ" της 25/6/2009 και δείχνει ποιες είναι οι προδοτικές θέσεις του ΚΚΕ για το μεταναστευτικό.Σας τα παραθέτουμε αυτούσια έχοντας τονίσει τα (κατά τη γνώμη μας) κυριότερα σημεία και με τη διαφορά ότι το πρώτο άρθρο ανγκαστικά το γράψαμε με μονοτονικό.Παρακαλούμε συγκρίνετέ τα και χρησιμοποιείστε τα ως απάντηση προς τους αριστεροκομμουνιστοαναρχικούς που σας τα ζαλίζουν καθημερινά,για να κλείσουν μερικά στοματάκια και εν τέλει να τους αποδείξετε πόσο ασυνεπείς είναι ιδεολογικά.

ΤΟΤΕ....

"Η Αθάνατη Ελληνική Φυλή"

"Κάποτε η γωνιά αυτή της γης,που πατάμε και λέγεται Ελλάδα είτανε δοξασμένη κι ευτυχισμένη κι είχε ένα πολιτισμό που επί χιλιάδες χρόνια συνεχίζει να παραμένει και να θαυμάζεται απ' όλο τον κόσμο.Κανένας σοφός ή άσοφος δεν μπορεί μέχρι σήμερα να γράψει ούτε μια λέξη,αν δεν αναφερθεί στα έργα,που άφησαν οι δημιουργοί αυτού του πολιτισμού,που λέγεται αρχαίος ελληνικός πολιτισμός.
Κάποτε λοιπόν,η χώρα μας είτανε δοξασμένη,μα αργότερα την υποδούλωσαν κι έχασε την παλιά της αυτή δόξα.Μα ύστερα από κάμποσα χρόνια η χώρα μας σηκώθηκε στο πόδι κι ύστερα από σκληρούς αγώνες ενάντια στη σκλαβιά,πάλι λευτερώθηκε.
Στην εποχή της σκλαβιάς πέρασε σκληρά,μαύρα χρόνια και πολλοί "έξυπνοι",ανάμεσά στους οποίους και κάποιος Φαλμεράγιερ,ισχυρίστηκαν πως η ελληνική φυλή έσβησε κι ότι αυτή διασταυρώθηκε μ' άλλες φυλές,που δεν έχουν τίποτα το κοινό με την αρχαία ελληνική φυλή.
Μα ότι κι αν πούνε,αυτό δεν έχει καμιά αξία.Την ελληνικότητά μας την αποδείξαμε.Γεγονός είναι ότι η χώρα μας ξεσηκώθηκε και ξαναγίνηκε πάλι λεύτερη.Αυτό κανείς δεν το θελε.Ούτε οι ξένοι βασιλιάδες,ούτε οι ντόπιοι κοτζαμπάσηδες.Οι ξένοι δεν το θέλανε,γιατί φοβισμένοι από τη γαλλική επανάσταση,χτυπούσαν όλες τις εξεγέρσεις και δημιουργούσαν γι' αυτό μεταξύ τους την ιερή συμμαχία.Οι ντόπιοι κοτζαμπάσηδες γιατί τα 'χανε καλά με τους Τούρκους και ξεζουμίζανε το λαό."(σελ. 492)
"Μια άλλη μερίδα που ένιωθε,ασχολούνταν με τις μαύρες αγορές,αυτούς που τρώγανε καρπαζιές μέσα στα αστυνομικά μπουντρούμια και τις ασφάλειες,μα που φλέγονταν από ηρωισμό και ανδρεία και μέσα τους υπήρχε μια ζεστή ελληνική καρδιά κι έτρεχε στις φλέβες τους πραγματικό ελληνικό αίμα.Αυτοί άναψαν το δαυλό κι έδωσαν το σύνθημα για τον ξεσηκωμό του έθνους.Αυτοί που δώσανε το κουράγιο στους 'Ελληνες.Αυτοί που δημιούργησαν τη νέα Φιλική Εταιρεία : το Ε.Α.Μ.."
(σελ. 498)

ΣΗΜΕΙΩΣΗ : ΚΙ ΟΜΩΣ ΑΥΤΑ ΕΓΡΑΦΕ ΤΟΤΕ Ο ΒΕΛΟΥΧΙΩΤΗΣ !
ΣΑ ΔΕ ΝΤΡΕΠΕΤΑΙ Ο "ΦΑΣΙΣΤΑΣ" !!!

...ΚΑΙ ΤΩΡΑ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ Γ.Γ. ΤΗΣ Κ.Ε. ΤΟΥ Κ.Κ.Ε.
"ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΛΑΪΚΗ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ ΖΗΤΗΜΑ"
Τις θέσεις και τις προτάσεις του ΚΚΕ για τη βάρβαρη πολιτική που καταδιώκει 'Ελληνες και αλλοδαπούς εργάτες,παρουσίασε χτες η Αλέκα Παπαρήγα

Τα άμεσα μέτρα που προτείνει το ΚΚΕ για την αντιμετώπιση του ζητήματος της μετανάστευσης.

-Να σταματήσουν οι τρομοκρατικές επιχειρήσεις και οι φυλακές γιατί δεν έχουν χαρτιά.Να υπάρξουν ανθρώπινοι και αξιοπρεπείς χώροι φιλοξενίας μέχρι να τακτοποιηθούν και όχι στρατόπεδα συγκέντρωσης.Να παρέχεται ιατροφαρμακευτική φροντίδα,ΔΩΡΕΑΝ σίτιση και στέγαση,διερμηνεία και νομική αρωγή για τη διατύπωση των αιτημάτων τους.
-Νομιμοποίηση όσων ζουν και εργάζονται στην Ελλάδα,κατάργηση του καθεστώτος των συνεχών ανανεώσεων των αδειών διαμονής,των παραβόλων και προστίμων.ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΣΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΕΠΑΝΕΝΩΣΗΣ,ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗ ΣΧΕΤΙΚΗ ΟΔΗΓΙΑ.
-'Ασυλο ή ανθρωπιστικό καθεστώς στους πρόσφυγες και όσους προέρχονται από χώρες ιμπεριαλιστικής κατοχής ή εμφυλίων,κόντρα στις σχετικές οδηγίες.
-Ταξιδιωτικά έγγραφα για όσους θέλουν να πάνε σε άλλο κράτος-μέλος της Ε.Ε..'Οχι στο φακέλωμα της Σένγκεν και τον Κανονισμό του Δουβλίνου.
-Κοινωνικά,δημοκρατικά και πολιτικά δικαιώματα στους μετανάστες.Να γίνει επιτέλους το τζαμί στην Αθήνα και το νεκροταφείο για τους μουσουλμάνους στο Σχιστό.
-Ειδική μέριμνα από κρατικούς φορείς για ανήλικους πρόσφυγες και μετανάστες.ΟΧΙ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΙΣΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΠΡΟΩΘΗΣΗ.
-Εγγραφή στα δημοτολόγια των παιδιών των μεταναστών που γεννιούνται στην Ελλάδα.ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΟΥΣ και περιορισμούς όσων παιδιών ενηλικιώνονται.Ιθαγένεια με την ενηλικίωση και μόνο εφόσον το επιθυμούν.
-ΟΧΙ ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ ΠΑΡΑΠΕΡΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ ΚΑΙ ΦΡΟΥΡΗΣΗΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ FRONTEX ΚΑΙ ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΠΙΤΗΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ.(ΣΕΛ. 8-9)

ΥΓ. Τα συμπεράσματα δικά σας....





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου