Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου 2009

ΠΕΡΙ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΙΩΝΙΣΜΟΥ



Πολλοί θoλοκουλτουριάρηδες, ψευτοδημοκράτες και προοδευτικοί του κώλου ως γνωστόν μας πετάνε ένα σωρό κατηγορίες ότι είμαστε ρατσιστές, ακραίοι, φασίστες και ένα σωρό άλλα κοσμητικά.

Εμείς λοιπόν θα μιλήσουμε σήμερα για μια από τις κατηγορίες που μας προσάπτουν.

Πρόκειται για την γνωστή κατηγορία ότι ως ρατσιστές που είμαστε, ψηλά στην λίστα του μίσους έχουμε βάλει τους Εβραίους και μας χαρακτηρίζουν ως αντισημίτες, χιτλερικούς,αρνητές του ολοκαυτώματος και άλλα γνωστά υποκατάστατα.

Ως αγνοί ιδεολόγοι του Ελληνικού Εθνικισμού έχουμε να πούμε τα εξής:

1)Σεβόμαστε τα πιστεύω του καθενός ανεξαρτήτως εθνικότητας και μάλιστα τους προτρέπουμε να μας μιμηθούν ώστε να πετύχουν την ευημερία για την πατρίδα τους.

2)Ο Ελληνικός Εθνικισμός κατά την άποψή μας δεν πρέπει να βασίζεται σε ξενικά στοιχεία άλλων χωρών, γιατί έτσι χάνουμε την ταυτότητα μας ως έθνος και ως πολιτισμός. Πιστεύουμε ότι πρέπει να συμβαδίσει με την ελληνική παράδοση, την ελληνική ιστορία και τον ελληνικό πολιτισμό.

3)Όσον αφορά τα περί Εβραίων, δεν έχουμε πρόβλημα με τον Εβραίο ως άνθρωπο, αλλά κυρίως με τα όσα γράφονται στα ιερά για αυτούς βιβλία περί των ανθρώπων που ανήκουν σε κάποιο άλλο έθνος ή σε κάποια άλλη θρησκεία.. Γιατί άλλο αντισημιτισμός και άλλο αντισιωνισμός.

Αντισημιτισμός είναι το μίσος κάποιου σε κάποια ομάδα ανθρώπων που ασπάζονται την Εβραϊκή θρησκεία και αποβλέπει στην άμεση εξόντωσή τους με κάθε τρόπο. Από την άλλη αντισιωνισμός είναι η διαφωνία κάποιου με αυτά που γράφονται στα βιβλία της εβραϊκής θρησκείας.

Εμείς λοιπό είμαστε αντίθετοι σε αυτά που γράφονται στα θρησκευτικά βιβλία των Εβραίων και κυρίως στα Ταλμούδ μια σειρά από ρατσιστικά κείμενα που στρέφονται με μίσος εις βάρος των μη Εβραίων θεωρώντας τους υπανθρώπους και ακόμα ως κτήνη, δίδοντας τον χαρακτηρισμό γκόϊμ και αναδεικνύοντας έτσι ως ανώτερη φυλή τους Εβραίους.

Και απευθυνόμαστε τώρα στους αριστερούς, δήθεν δημοκράτες, ανθρωπιστές και προοδευτικούς του κώλου, θολοκουλτουριαραίους, αμειβόμενους αντιρατσιστές με πολυπολιτισμικές πορνοδιαστροφές και γενικώς όλους αυτούς που προστατεύουν τους Εβραίους και τα συμφέροντα τους, γιατί στηρίζετε επίμονα τους Εβραίους όταν:

Α) Τα Ταλμούδ τους προτρέπουν να κλέψουν τους μη Εβραίους με κάθε τρόπο με σκοπό την απόκτηση υλικού πλούτου εις βάρος άλλων ανθρώπων. Έτσι εξηγείται ότι κατέχουν τεράστιες περιουσίες αμύθητης αξίας, ότι ελέγχουν τις μεγαλύτερες τράπεζες στον κόσμο και τέλος έχουν με το μέρος τους τις μεγαλύτερες πολυεθνικές εταιρίες στον κόσμο. Επίσης μην ξεχνάμε ότι εισπράττουν παχυλές αποζημιώσεις λόγω των «δεινών» που τους προξένησαν οι Γερμανοί κατά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο με το περίφημο μαϊμού ολοκαύτωμά τους, ξεχνώντας ότι πολλά βασανιστήρια υπέστησαν και άλλες χώρες όπως η Ελλάδα που έχασε 600.000 νεκρούς κατά την περίοδο της γερμανικής κατοχής. Αυτοί δεν δικαιούνται κάτι ανάλογο?

Τέλος στην παγκόσμια λογοτεχνία κυκλοφορούν διάφορα βιβλία ευρείας πώλησης και κυκλοφορίας που αναφέρονται σε Εβραίους και πολλές φορές λανσάρονται ότι είναι βασισμένα σε αληθινά γεγονότα, όπως το ημερολόγιο της Άννας Φρανκ το οποίο πιστεύεται από πολλούς ότι το γνήσιο χειρόγραφό του γράφτηκε με μελάνι που ανακαλύφθηκε μετά το 1945 δηλαδή μετά την λήξη του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου και του περίφημου ψευτολοκαυτώματος ! Ο πατέρας της προαναφερθείσας και συγγραφέας αυτού του προσοδοφόρου αναγνώσματος φαίνεται ότι ήταν κυριευμένος από οδύνη και τίμησε με τον καλύτερο τρόπο την μνήμη της κορούλας του εισπράττοντας τεράστια κέρδη και απαλύνοντας έτσι τον πόνο του! Μετά λέτε για κάποιον όταν πάτε να αγοράσετε κάτι στο μαγαζί ότι είναι Εβραίος στις συναλλαγές του !

Β) Τα Ταλμούδ τους προτρέπουν,να προπηλακίζουν,να βιαιοπραγούν, να ασελγούν, να βιάζουν και να ατιμάζουν τους ανθρώπους των άλλων θρησκειών και κυρίως τους Χριστιανούς και τους ‘Ελληνες! Δεν είναι τυχαίο ότι κάθε τρεις και λίγο το Ισραήλ κάνει πόλεμο εις βάρος των Παλαιστινίων, με αποτέλεσμα να καταστρέφονται οι περιουσίες των αμάχων, να σκοτώνονται και να βιάζονται χιλιάδες αθώες γυναίκες και μικρά παιδιά κάθε φορά που αυτοί κάνουν εισβολή. Εδώ ούτε ένα ίχνος ανθρωπιάς από τους προαναφερθέντες και κυρίως τις μεγάλες δυνάμεις. Επίσης μην ξεχνάμε ότι πολλοί μεγάλοι σκηνοθέτες όπως ο Ρομάν Πολάνσκι αλλά και ο «δικός μας» Κάρολος Κουν υπήρξαν κίναιδοι στην προσωπική τους ζωή και ειδικά ο πρώτος ο οποίος εκτός του άλλου συμμετείχε σε μια σειρα σατανιστικών οργίων με νεαρά αγόρια και νεαρά κορίτσια των οποίων τα σώματα μετά τεμαχίστηκαν και προσφέρθηκαν για θυσία στον ακατονόμαστο. Εδώ πολλοί δήθεν προοδευτικοί θα μας αποκαλέσουν γραφικούς και θα μας πρήξουν τις γνωστές ανοησίες τους ότι «η τέχνη δεν έχει όρια».

Γ) Πιστεύουν ότι ο Θεός ,τους όρισε ως τον εκλεκτό, ανώτερο και περιούσιο λαό του ,ότι οι άλλοι λαοί είναι κατώτεροι και πρέπει με κάθε τρόπο να υποταχθούν σε αυτούς επιβάλλοντας τους έτσι μια παγκόσμια κυριαρχία υπό εβραϊκό ζυγό. Εδώ είναι ο ρατσισμός και ο ιμπεριαλισμός που θέλουν να μας επιβάλλουν, αλλά ως γνωστόν μούγκα από την αριστερά και τους αντιρατσιστές, οι οποίοι θα μας αποκαλέσουν ρατσιστές,αντισημίτες κ.ο.κ…..

Βέβαια υπάρχουν και Εβραίοι οι οποίοι προσέφεραν και διαπρέψαν (η εξαίρεση που επιβεβαιώνει τον κανόνα), με χαρακτηριστικό παράδειγμα στην Ελλάδα τους Ρωμανιώτες, που πολλοί από αυτούς συμμετείχαν στον Ελληνικό στρατό, πολέμησαν, τραυματίστηκαν και έπεσαν νεκροί στα αλβανικά βουνά για την Ελλάδα πλάι στους Έλληνες φυσικά,ενάντια στον Ιταλό κατακτητή.

Αυτά από εμάς για να κλείσουν πολλά στόματα μερικών και μερικών……………


ΑΠΟΛΛΩΝΙΟΙ ΜΑΧΗΤΕΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου