Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου 2009

Για την σωτηρία της πατρίδας ή για την σωτηρία της καρέκλας ?



Συμπληρώσαμε σχεδόν μια εβδομάδα από την εκλογή στην ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας του Αντώνη Σαμαρά και έχουνε αρχίσει να κάνουνε την εμφάνιση τους τα διάφορα σενάρια περί συνεργασιών των 2 κομμάτων της κεντροδεξιάς πολυκατοικίας.

Ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. Γ. Κωλοτούμπας-Καρατζαφέρης πρότεινε στον νεοεκλεγέντα πρόεδρο της Ν.Δ. να μην ψηφίσουνε την άνοιξη του 2010 τον Παπούλια για πρόεδρο της δημοκρατίας και να ξαναοδηγήσουν την χώρα σε βουλευτικές εκλογές και να ρίξουν το ΠΑΣΟΚ ώστε να μην ψηφίσει μια σειρά από νόμους οι οποίοι θέτουνε σε άμεσο κίνδυνο τα εθνικά συμφέροντα της πατρίδας μας, όπως απόδοση πολιτικών δικαιωμάτων στους λαθρομετανάστες, ξεπούλημα του ονόματος της Μακεδονίας μας στους γυφτοσκοπιανούς και συνέχιση των διαπραγματεύσεων για την είσοδο της Τουρκίας στην Ε.Ε. και ταυτόχρονα την άμεση μπαστάκωση 3.000.000 Τούρκων στο εσωτερικό της χώρας μας.

Αλλά ίσως πίσω από όλα αυτά να κρύβεται μια αλήθεια η οποία προκαλεί πόνο στα στελέχη της Καλλιρόης, γιατί η εκλογή του Σαμαρά σημαίνει για αυτούς πιθανή αποδυνάμωση της εκλογικής δυναμικής του ΛΑ.Ο.Σ. και πιθανή αποτυχία επανεκλογής και επανεκπροσώπησης στο Ελληνικό και στο Ευρωπαϊκό κοινοβούλιο ,επειδή ο πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης στο παρελθόν είχε εκφράσει μια σειρά από ελληνοκεντρικές θέσεις, όπως για το θέμα της ονομασίας του γειτονικού μορφώματος των Σκοπίων με τα γνωστά επακόλουθα γεγονότα του 1993 οπού ο Σαμαράς έφυγε από την Ν.Δ.,ίδρυσε την Πολιτική Άνοιξη και έριξε την κυβέρνηση Μητσοτάκη.

Ο Σαμαράς με αυτά που λέει τώρα τελευταία, δεν φαίνεται να είναι όμως και τόσο πατριώτης όπως μας τον παρουσιάζουν τα ΜΜΕ και το διαδίκτυο. Γιατί και αυτός εκφράζει μια σειρά από θέσεις οι οποίες είναι το ίδιο ανθελληνικές με αυτές του ΠΑΣΟΚ. Είναι και αυτός υπέρ της απόδοσης πολιτικών δικαιωμάτων στους μετανάστες, είναι υπέρ της ένταξης της Τουρκίας στην Ε.Ε. και επιπλέον στήριξε πρόσφατα την σύνθετη ονομασία με γεωγραφικό προσδιορισμό για τα Σκόπια που πρότεινε η Ν.Δ. παρότι στο παρελθόν έφυγε από την Ν.Δ. όπως είπαμε παραπάνω και ίδρυσε δικό του κόμμα. Μήπως διαφήμιζε και διαφημίζει τον πατριωτισμό εκμεταλλευόμενος τον αγνό πατριωτικό αίσθημα της συντριπτικής πλειοψηφίας του Ελληνικού λαού για μικροκομματικά οφέλη? Επίσης δεν ήταν αυτός που το 1992 ως υπουργός εξωτερικών, άνοιξε τα σύνορα της Ελλάδας και από τότε η χώρα μας έχει γεμίσει ξένους?

Και απευθυνόμαστε στους "εθνικοπατριώτες" του ΛΑ.Ο.Σ.: Μήπως στο βάθος του μυαλού τους οι βουλευτές του ΛΑ.Ο.Σ. κοιτάνε το προσωπικό τους συμφέρον και την μη απώλεια των βουλευτικών τους εδράνων και όχι το γενικό συμφέρον της πατρίδας όπως μας διατυμπανίζουν από δω και εκεί στα Εβραιοκρατούμενα ΜΜΑ (Μέσα Μαζικής Αποχαυνώσεως) ?

Ο καιρός θα δείξει……………………..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου