Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2009

Εξελέγη ο Σαμαράς...Τι θα κάνει το ΛΑ.Ο.Σ. τώρα ?













Λοιπόν το θέμα που θα αναπτύξω είναι καθαρά ένα θέμα το οποίο αφορά τους πολιτικάντηδες του ΛΑ.Ο.Σ. και ιδιαίτερα τον Καρατζαφέρη.

Βλέπαμε και ακούγαμε στα ΜΜΕ πολλούς μήνες πριν για την κόντρα που είχε ο Καρατζαφέρης με την Ντορούλα (είχαν έρθει σε κόντρα πάρα πολλές φορές για το αν το ΛΑ.Ο.Σ. είναι ακροδεξιό η κεντροδεξιό κόμμα).Ο κύριος Καρατζαφέρης εκείνον τον καιρό σαν γνήσιος πολιτικάντης και ψεύτης έβγαινε στα ΜΜΕ της διαφθοράς και της διαπλοκής και "έκραζε" την Ντόρα για το παραπάνω ερώτημα.

Το όλο θέμα ξεκίνησε για το αν το ΛΑ.Ο.Σ. πρέπει να συγχωνευθεί με τη Νέα Δημοκρατία.'Ηρθαμε λοιπόν στις μέρες μας και είδαμε με τα μάτια μας ότι ο κύριος (Θεός φυλάξει ! ) Καρατζαφέρης ζητωκραύγαζε για τη Ντόρα ! Ο άνθρωπος αυτός μας τρέλανε έβγαινε κάθε τρεις και λιγάκι (γνωστό κόλπο) και έλεγε πως η Ν.Δ. θα συσπειρωθεί με τη Ντόρα,που παρεπιμπτόντως δεν ήθελε μόνο δεξιούς στο κόμμα της.Η κυρα Ντόρα θέλει στα κατώφλια της Ν.Δ. και "αριστερούς" αλλά και "κομμουνιστές" και για να μην μακρυλογώ κάθε καρυδιάς καρύδι (σας θυμίζει κάτι αυτό ? ).

Η άποψή μου για το όλο θέμα του Καρατζαφέρη,το να υπερασπίζεται δηλαδή με νύχια και με δόντια την Ντορούλα,είναι ότι ο Σαμαράς αν και προδότης του έθνους μας,είναι όπως και να το κάνουμε δεξιός καπιταλιστής και οι "έξυπνοι" νεοδημοκράτες γι' αυτό τον έβγαλαν.Τώρα που εξελέγη και πρόεδρος της Ν.Δ. νομίζω ήρθε το τέλος του ΛΑ.Ο.Σ.,γιατί οι δυσαρεστημένοι δεξιοί που είχαν προσχωρήσει στο ΛΑ.Ο.Σ.,θα ξαναγυρίσουν στην αγκαλιά της "μαμάς" τους και το ΛΑ.Ο.Σ. θα μείνει με όσους εθνικιστές και πατριώτες έχει,οι οποίοι όμως συνεχίζουν να φορούν παρωπίδες στα μάτια τους.

Δε θα μου φανεί καθόλου περίεργο να δω τον κύριο (κεριά και λιβάνια ! ) Καρατζαφέρη να λέει πάλι τη γνωστή πιπίλα μπας και σώσει τα λεφτά που έχει,να ζητά δηλαδή συνεργασία με τη Ν.Δ. ή ακόμα και να διαλύει παντελώς το ΛΑ.Ο.Σ. και όλοι οι βουλευτές του (Βορίδης,Γεωργιάδης,Πλεύρης,Βελόπουλος κτλ.) να απορροφούνται από τη Ν.Δ.


Ευχαριστώ πολύ,

Leon

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου